Plastikkirurgi
Trollhättan

Plastikkirurgi Trollhättan

Plastikkirurgi Trollhättan är en del i vår verksamhet med målet att nå upp till våra patienters skönhetsbehov. Vår erfarna plastikkirurg Dr Fayeqa har många års erfarenhet och har arbetet såväl i Sverige som i utlandet.

Vi utför de allra vanligaste plastikkirurgiska ingreppen så som bröstlyft, bröstförminskning, ärrplastiker, buk- arm och -lårplastiker, övre och nedre ögonlocksplastiker, otoplastik och intimkirurgi. 

Du börjar dock alltid med en fri konsultation för att utvärdera huruvida vi kan hjälpa dig med plastikkirurgi Trollhättan.

Våra priser finns att tillgå på vår hemsida. Kombinationsbehandlingar rabatteras som regel beroende på vad du ska göra och hur lång tid det tar. Du får en individuell offert efter ditt besök.

För delbetalning med SVEA vänligen följ denna länk och gör en ansökan om du vet summan på ditt ingrepp

Se vår prislista för aktuella priser 

plastikkirurgi trollhättan
plastikkirurgi trollhättan

Säker och trygg Plastikkirurgi Trollhättan

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i det arbete vi gör med plastikkirurgi i Trollhättan. Som en grund har vi därför alltid rätt kompetens och den bästa medicinskt tekniska utrustning vid våra operationer. Vi har ett kvalitetsledningssystem och arbetar med en nollvision på skador i vården.

Våra patienter har alltid en patientvägledare som de kan ställa sina frågor till såväl innan som efter operationen.

Värt att notera är att vi utför större ingrepp som kräver implantat och sövning i Lysekil och enklare ingrepp som kan göras i lokalbedövning i Trollhättan.

Konsultationerna för plastikkirurgi i Trolhättan är kostnadsfria första gången du bokar. Skulle du ändra dig och boka ny tid tillkommer kostnad för framtida konsultationer. 

 

Plastikkirurgiska ingrepp som vi utför

– Bröstlyft

– Bröstförminskning

– Operation vid gynekomasti

– Bukplastik

– Lårplastik

– Armplastik

– Fettsugning

– Övre- och nedre ögonlocksplastik

– Öronplastik

– Intimkirurgi

Genom att klicka på knappen “Boka” kan du välja datum och tid själv för att komma till vår plastikkirurg Dr Fayeqa. Önskar du istället hjälp med att boka en tid kan du nå oss på info@specialistlakarna.nu eller på telefonnummer  010-211 5000

 

Läs mer om de olika ingreppen på vår systerbolag Beauty@Home

 

platikkirurgi trollhättan