rehab i
Trollättan

Arena Rehab

För oss på Specialistläkarna är det viktigt att våra patienter omhändertas ur ett helhetsperspektiv. Vi har därför ett etablerat samarbete med rehab-teamet på Arena Rehab. Som del av Arena Älvhögsborg, Trollhättans största aktivitets- och friskvårdscenter, finns här såväl bred kompetens som rätta faciliteter som stöd för våra patienter. Arena Rehab ingår i Vårdval Rehab vilket innebär att du endast betalar 100 SEK/besök samt kan nyttja högkostnadsskyddet.

Sjukgymnastik

På Arena Rehab får du hjälp med bland annat rygg- och nackbesvär, belastningsskador, artrosbesvär, idrottsskador, neurologiska skador och stressrelaterade besvär. Det erbjuds även ergonomi, akupunktur, olika specifika träningsterapier och analys.

För mer information om hembesök, gruppbehandlingar som exempelvis artrosskola och ergonomisk anpassning av arbetsplatser maila jeanette.soprani@alvhogsborg.se

Arbetsterapi

Med hjälp av arbetsterapeut får du genom träning och tillgång till olika hjälpmedel lättare att få vardagen att fungera på bästa sätt. Till exempel bättre vardagsteknik, led- och handträning, hjälpmedel och bostadsanpassning. Vid besvär från handleder, händer eller fingrar får du hjälp med lämplig behandling, träningsråd och eventuell utprovning av lämpligt stöd.