REHABILITERING

 

Acrius är ett komplett rehabcenter i Trollhättan med tillgång till fysioterapeuter, naprapater, arbetsterapeuter, kostrådgivare, massörer och personliga tränare. Med sina centralt belägna och rymliga lokaler samt långa erfarenhet av omhändertagande av patienter med framförallt rygg och ledproblematik, är Acrius en självklar samarbetspartner för oss på Specialistläkarna. 

Besök deras hemsida eller boka tid direkt nedan.

Active i Trollhättan är kliniken med företagshälsa, behandling och träning. Samarbetet med Active bygger på att erbjuda våra gemensamma patienter en obruten vårdkedja med fokus på att förbättra hälsa,  minska smärta och höja livskvalitet. Genom samarbetet mellan Active och Specialistläkarna kan patienterna därför erbjudas utredning, diagnostik, rehabilitering och behandling i en nära dialog mellan naprapat och behandlade ortopedspecialist för att så snabbt som möjligt återfå funktion och lindra smärta.

Besök deras hemsida eller boka tid direkt nedan.

 

Kuling Rehab är företaget som vi rekommenderar för våra patienter som är i behov av rehabilitering och är bosatta vid kustremsan. 

Företaget är en del av vårdval rehab och här finns tillgång till en bred kompetens som innefattar såväl fysioterapi och arbetsterapi. Med lång erfarenhet av rehabilitering, stora träningsfaciliteter och varmvattensbassäng kan våra patienter därför förvänta sig ett heltäckande och professionellt omhändertagande med fokus på att återfå funktion och minska smärta

Besök deras hemsida eller boka tid direkt nedan.

 

För oss på Specialistläkarna är det viktigt att våra patienter omhändertas ur ett helhetsperspektiv. Vi har därför ett etablerat samarbete med rehab-teamet på Arena Rehab. Som del av Arena Älvhögsborg, Trollhättans största aktivitets- och friskvårdscenter, finns här bred kompetens med fysioterapeuter och arbetsterapeuter  stöd för våra patienter. Arena Rehab ingår i Vårdval Rehab vilket innebär att du endast betalar 100 SEK/besök samt kan nyttja högkostnadsskydd. 

Besök deras hemsida eller boka direkt nedan.

 

Helena Fysio erbjuder hjälp med motions- och idrottsskador, smärta från nacke och rygg samt led- och muskelsmärta. Det kan handla om akuta skador, eller skador som orsakats under längre tid.

Praktiken drivs av mig, Helena Westerlund. Jag har gedigen utbildning inom ortopedi, McKenzie och idrottsmedicin, samt många års erfarenhet av att jobba som fysioterapeut – både inom privat och offentlig verksamhet.

Besök deras hemsida eller boka tid direkt nedan.