Gynekolog
Trollhättan & Uddevalla

Gynekolog

På vår gynekologimottagning i Trollhättan träffar du alltid en specialistutbildad gynekolog. Våra läkare har lång erfarenhet inom gynekologi och obstetrik. Vi har utredning- och behandlingsmöjligheter i syfte att behandla de vanligaste gynekologiska åkommorna.

Du kan söka till oss privat om du lider av t.ex. klimakteriebesvär, framfall med urinträngningar men du kan också söka för flytningar, blödningar och värk. Emellertid kan du också söka för generell oro för tumörer eller andra gynekologiska besvär. Se utbudet nedan. Vår mottagning finns i Trollhättan men våra kunder kommer från hela Fyrbodal inklusive Uddevalla.

För att boka en tid till våra gynekologer kan du alltid ringa till oss på nummer 010-2115000 men enklast bokar du direkt på hemsidan under fliken “Boka”. Här kan du enkelt logga in med Mobilt bank ID i syfte att se tillgängliga tider till den gynekolog du önskar komma till.

 

gynekolog
gynekolog

Vi tar hand om

 
För att komma till oss räcker det att du själv bedömer att du behöver träffa en gynekolog. Vi har inga avtal med den offentliga vården vilket innebär att du inte behöver en remiss från vårdcentral.

Utredningar

På vår mottagning kan vi utföra ultraljud samt ta nödvändiga prover för att guida vår bedömning. Utredningar som vi själva inte kan utföra remitterar vi till Unilabs i Göteborg liksom MR och CT. Vänligen se vår prislista för tillkommande avgifter.

Hos oss är du i trygga händer. För att sammanfatta garanterar vi ett professionellt bemötande och avsätter gott om tid i syfte att hinna prata med dig, undersöka och utreda dig.

Vi opererar också de vanligaste dagkirurgiska ingrepp men som inte kräver inläggning och övernattning. I dagsläget utförs våra operationer i Lysekil men inom kort kommer vi samla vår operationsverksamhet till Trollhättan. Du omhändertas oavsett av ett mycket erfaret operationsteam med narkosläkare, narkossjuksköterska, operationssjuksköterska och undersköterska.

Välkommen! 

gynekolog