Om oss

Kliniken

Välkommen till Specialistläkarna. Vi är en privat specialistläkarmottagning i Trollhättan och vår målsättning är att göra specialistvård mer tillgängligt för invånarna i Fyrbodal. 

Idag kan det vara svårt att träffa en specialistläkare inom rimlig tid. Många saknar också kontinuitet och vill bli omhändertagna av en och samma läkare. 

Hos oss jobbar specialistläkare med fördjupad kunskap inom flera olika ämnesområden. Det enda du behöver göra är att välja din specialistläkare och boka en tid. 

Vi är en privat specialistläkarmottagning utan avtal med den offentliga hälso- och sjukvården. Du får därför inte vård hos oss som finansieras via den offentliga sjukvården (vårdgarantin/valfriheten). 

Detta innebär att innebär att avgifter i samband med sjukvård på kliniken betalas via privat sjukvårdsförsäkring som har avtal med kliniken eller betalas av dig som patient.

Avtal med Unilabs och Aleris

Vi utför i dagsläget endast dagkirurgiska ortopediska operationer men kan efter en bedömning och utredning hänvisa patienten till etablerade operativa enheter i Göteborg för större operationer som kräver övernattning. 

För provtagningar och röntgen / magnetkameraundersökningar har vi avtal med Unilabs och Aleris.

Rehabilitering

Hos våra samarbetspartners på Arena Rehab får du hjälp med bland annat rygg- och nackbesvär, belastningsskador, artrosbesvär, idrottsskador, neurologiska skador och stressrelaterade besvär. 

Det erbjuds även ergonomi, akupunktur, olika specifika träningsterapier och analys.

För mer information om hembesök, gruppbehandlingar som exempelvis artrosskola och ergonomisk anpassning av arbetsplatser maila jeanette.soprani@alvhogsborg.se