Trollhättan

Mottagning i Trollhättan

Välkommen till vår privata specialistläkarmottagning i Trollhättan. Vår målsättning är att göra specialistvården mer tillgängligt för invånarna i Fyrbodal. 

Idag kan det vara svårt att träffa en specialistläkare inom rimlig tid. Många saknar också kontinuitet och vill bli omhändertagna av en och samma läkare. 

På vår klinik i Trollhättan jobbar specialistläkare med fördjupad kunskap inom flera olika ämnesområden – ortopedi, ryggkirurgi, kirurgi, urologi, hematologi, gynekologi, endokrinologi, kardiologi, reumatologi, hud, allmän- och internmedicin samt lungmedicin. Vi utför därtill ögonlocksoperationer, estetiska behandlingar, plastikkirurgi och behandling mot åderbråck. Det enda du behöver göra är att välja din specialistläkare och boka en tid. 

Vi är en privat specialistläkarmottagning utan avtal med Västra Götalandsregionen. Du får därför inte vård hos oss som finansieras via Västra Götalandsregionen (vårdgarantin/valfriheten). 

Detta innebär att avgifter i samband med sjukvård på kliniken betalas via privat sjukvårdsförsäkring som har avtal med kliniken eller betalas av dig som patient. 

Avtal med Unilabs

Vi utför i dagsläget endast dagkirurgiska ortopediska operationer men kan efter en bedömning och utredning hänvisa patienten till etablerade operativa enheter i Göteborg för större operationer som kräver övernattning. 

För provtagningar och röntgen / magnetkameraundersökningar har vi avtal med Unilabs.

Rehabilitering

Hos våra samarbetspartners i Trollhättan får du hjälp med bland annat rygg- och nackbesvär, belastningsskador, artrosbesvär, idrottsskador, neurologiska skador och stressrelaterade besvär. 

Vi har samarbeten med fysioterapeuter, naprapater och arbetsterapeuter som jobbar med bland annat rehabilitering, ergonomi, akupunktur, olika specifika träningsterapier och analys.

För mer information om våra olika samarbetspartners kan du följa denna länk.