Din Hudläkare
i Trollhättan

Hudläkare

De flesta hudförändringar är helt ofarliga och kan avlägsnas i lokalbedövning på vår mottagning. Beroende på hudförändringens storlek och art kan vi antingen frysa, bränna eller skära ut förändringen.

För att kunna skilja på mer allvarsamma hudförändringar krävs som regel att hudförändringen som avlägsnas skickas för provtagning. Detta sker endast i de fall vår hudläkare bedömer nödvändigt. För avlägsnande av hudförändringar samt analys av dina förändringar tillkommer kostnader enligt prislista. 

 

Akne och Rosacea

För dig som lider av besvärande Akne eller Rosacea kan vår hudläkare undersöka och påbörja relevant behandling och rådgivning. I de fall kraftigare läkemedel förskrivs (t.ex Roaccutan) tar vi alltid relevanta blodprover direkt på kliniken för att säkerställa att du inte stöter på biverkningar under din behandling.

 

Undersökning av hudförändringar

För dig som har hudförändringar som du önskar få undersökt rekommenderar vi att du bokar ett nybesök. Här kan vår hudläkare avgöra vilka som behöver avlägsnas. Se prislista för tillkommande kostnader vid avlägsnande av hudförändringar utöver besökspriset. 

På vår mottagning har vi möjlighet att scanna av dina hudförändringar med hjälp av ett dermatoskop och avlägsna de förändringar som anses elakartade eller i förstadiet till mer allvarliga förändringar. 

Hudläkare