Allmänläkare

Läkare som lyssnar

Vi värdesätter mötet mellan patient och läkare. Hos oss får du därför träffa en läkare som har gott om tid att lyssna på dina besvär. Efter noggrann undersökning tar vi blodprover och utför riktad utredning för att kunna sätta en diagnos och påbörja behandling. Skulle du behöva träffa en specialistläkare inom annat område har vi tillgång till de flesta specialister på kliniken.

läkare
läkare

Provtagning

Vi har avtal med Unilabs och har möjlighet att ta blodprover för patienter som träffat vår läkare. Hos oss är det särskilt viktigt med kontinuitet och att den som påbörjat behandlingen och som känner dig väl också följer upp och behandlar dig. Du ska inte behöva bollas mellan olika läkare. En av våra undersköterskor tar relevanta prover och du följs upp enligt nationella riktlinjer för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Första bedömning

En allmänläkare gör alltid den första bedömning vid diffusa besvär för att sedan remittera vidare till relevant specialist. Allt från misstänkta sköldkörtelbesvär, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, lungsjukdomar, psykiska besvär etc. 

Är du osäker på vad som kan vara fel på dig eller önskar en bedömning för ospecifika besvär så är det till en allmänläkare du ska söka.

läkare endokrinolog